Sam Ranieri

Sam Ranieri on ammattimuusikko, jolla on takanaan pitkä lista esiintymisiä sekä sooloartistina, että rock'n'roll-bändeissä.
Sam on keikkaillut ympäri Eurooppaa mm. Stray Catsin, Glenn Hughesin ja Yngwie Malmsteenin kanssa.

Eri tyylilajeja sisältävä, yli 300 kappaleen valikoima akustisesti esitettynä: rock, pop, country, folk, blues ja rock'n'roll; mm. Bob Dylan, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Elvis Presley, CCR, Lynyrd Skynyrd, Jimi Hendrix, JJ Cale, Johnny Cash, Eagles, Beatles, Rolling Stones, AC DC, Motorhead, Kris Kristofferson, Neil Young, Willie Nelson.

James Lascelles

James Lascelles on Lontoosta kotoisin oleva muusikko, joka on mm. toiminut kitaristina ja taustalaulajana Koop Arposen 'Flute of shame' yhtyeessä vuosina 2010-2015.

Alati kasvava, jo satojen kappaleiden ohjelmisto sisältää sekä klassikoita, että tuoreempaa materiaalia.
Looppien käyttö ja erikoiset soittotekniikat pitävät myös yleisön mielenkiinnon yllä.
Olipa tilauksessa sitten yhden miehen bilebändi tai jotain rauhallisempaa, Jamesilta onnistuu kaikki.

KRISS VICONTE

Kriss Visconte.

Kriss Viconte on aloittanut uransa ammattilaisorkestereissa soolokitaristina jo 16-vuotiaana, ja hänelle on vuosien saatossa kehittynyt aivan oma tyylinsä. Hän on kiertänyt yhtyeineen  laajalti ympäri Eurooppaa saaden näin paljon keikkakokemusta

Kriss Viconte on opiskellut äänitystekniikkaa San Franciscolaisessa Audio Institutessa ja valmistui erinomaisin arvosanoin. Näiden opintojen ansiosta Krissin keikalla on tasokas äänenlaatu.

Kriss Viconte plays Ozzy Osbourne song Dreamer at Kolme Lyhtyä Lappeenranta 11.11.2011Krissin keikkaohjelmistoon kuuluu laaja valikoima 60-90-luvun lauluja ja tyylejä: Eric Clapton, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Santana, CCR, Lynyrd Skynyrd, Oasis, Lenny Kravitz, Dire Straits…

Kimmo Horila

Kimmo Horila on trubaduuri taustojen kanssa eli mies ja kitara livenä lavalla ja taustat muistitikulta.

Tanssittavaa menevää musiikkia 1970-80-90-2000 luvuilta ja jonkin verran tuoreempaakin materiaalia. Laulukielinä suomi ja englanti ja muutama biisi myös ruotsiksi.

Ensimmäinen keikka 1974 ja sen jälkeen n. 2000 keikkaa kosketinsoittajana ja laulusolistina esiintyen trubana, duona ja eri bändeissä pubeissa, tanssiravintoloissa ja laivoilla. Nykyään mies ja kitara-periaatteella eli one-man-band.

Mahdollisuus myös duo Tempores-kokoonpanoon ( 2 kitaraa / laulajaa )
tai one-man-band ja tankotanssija / striptease – yhdistelmään ( Kimmo soittaa 2 x 45 min ja settien välissä stripparin strip / tankotanssishow ).

Videot

ANDRE - ONE MAN BAND 

Andre on yhdenmiehen orkesteri joka sopii moniin tilaisuuksiin. Andre laulaa ja soittaa valmiiksi äänitettyjen taustojen päälle ja saa täten itsensä kuulostamaan kokonaiselta yhtyeeltä.

Laajan biisivalikoimansa ansiosta hän on omiaan niin pubeissa, baareissa, ravintoloissa... yms.. missä vaan hyvää meininkiä tarvitaan.

Videot