Queens of Hellsinki

Jasmine Wynants (BE - on lead vox&guitar) and Roxsy Surowiak (UK - on bass&back. vox) both moved to Helsinki, Finland, around 2012 because of their love of the Finnish music/cultural scene… never mind the nice weather!
Eventually, and very happily, they met, started jamming together, and formed Queens of Hellsinki in April 2015, to play the best alternative rock in Finland... and they can prove it! Just see them live and you’ll agree!
Attitude, great songs & killer vocals are the trademark of this band.
The Queens of Hellsinki lineup is completed with two real Finns! Sampo Kuisma on drums and Ben Granfelt on lead guitar.

Duo MSign

Miehen ja naisen muodostama cover duo jossa Maria hoitaa laulamisen ja Mikko kitaran, sekä tarvittaessa taustalaulut. Vaikka duo onkin tälläisenään suhteellisen tuore, niin molemmilla jäsenillä on tarvittava määrä kilometrejä takana esiintymisestä, joten ei ala polvet notkumaan vaikka olisikin suurempi yleisö paikalla. Soitamme kappaleita laidasta laitaan, popista rockiin, suomeksi sekä englanniksi.

Soulful Rhythms

Kahden miehen cover duo jossa on yksi kitara, laulu, taustalaulu ja tamburiini. Soitamme rockia ja poppia suomeksi sekä englanniksi ja vaikka tunteikkaat slovarit luonnistuvat vallan mainiosti keikoilla, niin ne ovat lähinnä maustamassa settilistaa. Parhaimmillamme olemme viihdyttävänä bilebändinä, jolta luonnistuu niin Kaija Koo kun Dropkick Murphy'skin.

Soulful Rhythms

Susa Saukko ja Pekka Kuorikoski soittavat R&B sekä Blues-Rockia. Ohjelmisto koostuu heidän omista suosikeistaan, jotka on sovitettu koskettimille ja kahdelle laulajalle.

Acoustic Lady

Ahkerasti keikkaileva coverduo, jonka ohjelmistossa on rockin, popin ja bluesin klassikoita.

The Acoustic Lady on jo vuosia keikkaillut ympäri Suomea. Rutiinia siis löytyy, mutta leipääntymistä ei. Jokainen keikka on omansa - ja aina hyvä. Keikkaohjelmisto koostuu 1970-2000 luvun kovimmista coverbiiseistä, mukana mm. Janis Joplinia, Rolling Stonesia, Four None Blondesia, Meridith Brooksia ym.

Ora-Ora -kaksikko on levyttänyt 90-luvulla kokoonpanossa Suzy Gang. Lisäksi molemmat ovat keikanneet mm. Veetiä ja Remua, jonka Minna sai 90-luvun alussa takaisin tien päälle esitettyään yksinkertaisen kysymyksen: "Heittäisitkö Hurriganes keikan meidän kanssa?" Koska Ganes-biisit ovat duolle tuttuja, on muutama klassikko mahdutettu myös keikkaohjelmistoon.

Minnan soundi on ROCK, ja äänestä löytyy paljon erilaisia vivahteita. Remun kommentti olikin: "Gimmassahan on enemmän munaa kuin...".

Kari on aivan omaa luokkaansa rock- ja blueskitaran kepittäjänä. Suurimpia vaikuttajia ovat Albert Järvinen, Johnny Winter ja Rory Galagher.

 

Videot

Lisää artikkeleita...

  1. Acoustic Lady (2)